Viatge a Brussel·les 2008

Durant els passats dies 6, 7 i 8 de desembre diferents militants de les JSC van tenir la oportunitat d’apropar-se a la vida política a nivell Europeu.

El grup de 50 militants d’arreu de Catalunya va poder gaudir de la ciutat de Brussel·les durant els dos primers dies, visitant el patrimoni cultural i arquitectònic de la ciutat i a la vegada gaudir de la nit nocturna i de la companyia de diversos companys de l’ECOSY.

L’últim dia es va produir la visita al Parlament Europeu, els visitants van ser atesos per els eurodiputats Raimon Obiols, Maria Badia i Josep Borrell, que van dedicar uns minuts de la seva atapeïda agenda a explicar el funcionament de les institucions i comentar diversos temes d’actualitat. Posteriorment es va realitzar la visita a les instal·lacions del Parlament de Brussel·les.

Cal destacar que el viatge, a més de servir per conèixer de ben aprop la política supranacional a nivell europeu, també ha impulsat la cohesió de grup entre els participants, especialment a nivell de Federació.

Per últim agrair a totes aquelles persones que han fet possible el viatge i que ens han atès durant la seva realització.


Foto de la delegació del Vallés Occidental

Anuncis

Posted on 10 Desembre, 2008, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s