13è Congres de la JSC

xiiicongresjscAquest cap de setmana s’ha celebrat a Viladecans el XIIIè Congrès de la Joventut Socialista de Catalunya.

Barberà hi va estar representada per 2 delegats.

En primer lloc es va presentar l’informe de Gestió de la executiva Sortint encapçalada per el company Raul Moreno. Un informa de gestió que tot i algunes mancançes va ser aprovat per el 76% dels vots.
Ha estat un congrès imprtant, emotiu, tranquil. Una de les notes més importants potser, ha estat la renovació del protocol entre JSC i JSE. Aprovat per unanimitat. Aspectes importants són la creació d’una comissió bilateral de coordinació de política electoral entre JSE i JSC, amb la finalitat de fomentar la coordinació, cohesió i l’impuls de campanyes de les dues organitzacions dirigides a les juventuts socialistes. Altre aspecte important és el reconeixement a la JSC com a interlocutor vàlid en matèria d’operacions internacionals i l’increment de representativitat de la JSC als òrgans de la JSE. Aquest protocol neix de les bones relacions entre ambdues organitzacions i de la necesitat de treballar conjuntament en la defensa dels valors del socialisme democràtic, en la lluita per les conquistes socials, així com en la consecució d’un model federal i centrant la defensa dels drets de la juventut en la seva acció política.

D’aquest Congrès ha sortit escollida la nova executiva que dirigirà la JSC durant, almenys, els propers 3 anys.
Javi López lidera el nou projecte, escollit per el 86% dels delegats i delegades, d’una nova executiva conformada per 15 membres, paritària, i que comença ara la seva gestió al capdavant de l’organització.

La Clausura del Congrés va comptar amb la participació del President de la Generalitat i 1r Secretari del PSC, José Montilla que va recordar que nosaltres som la Catalunya que sap on va, i per això va demanr il·usió i empenta als joves, doncs són qui hauran de garantir el futur del nostre país. Per últim va prendre la paraula el nou 1er Secretari, Javi López que va parlar del paper que la nova executiva i la Joventut Socialista de Catalunya haurà de realitzar durant els propers quatre anys, per garantir que les seves idees i propostes es portin a terme.

De la nova executiva en formen part dos companys de la Federació del Vallès Occidental, el company David Gutierrez de Sant Cugat i el company Alberto Lacasta de Sant Quirze. Més companys de la Federació van ser escollits per a formar part de diferents òrgans de la JSC. Marc Mellado, 1r Secratari de la Federació, va ser escollit President de la Mesa del Consell Nacional, màxim òrgan de la Organització. La companya Irene Moreno de Cerdanyola, formarà part de la Comissió de Garanties Estatutàries, de la qual va deixar la seva presidència en Lluís Garay, company de la nostra agrupació. El company Pau Dominguez, de Badia representarà la JSC al Consell Nacional del PSC. I el company Alberto Matallanas, de Castellbisbal, serà un dels representants de la JSC al comité Federal de la JSE.

 000000276078000000246430

 

Anuncis

Posted on 1 Abril, 2009, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s