Nova Executiva de Federació

 

5econgresjscvallesoccidental

La Federació del Vallès Occidental de la Joventut Socialista de Catalunya va escollir aquest dissabte Alexandra Moreno, de l’Agrupació de Cerdanyola, com a nova primera secretària de l’organització a nivell comarcal

El Congrés va escollir-la amb el 100% dels vots. Moreno anirà acompanyada d’un equip de vuit persones i s’ha fixat entre d’altres objectius “augmentar la presència al carrer i a les universitats”

 

 

El nou equip

 

La nova Comissió Executiva de la Federació del Vallès Occidental de la JSC la conformen l’equip paritari següent:

Alexandra Moreno: Primera Secretària (Cerdanyola del Vallès)

Mònica Vázquez: Secretària d’Organització (Castellbisbal)

Noelia Sánchez: Secretària Adjunta a Organització i Secretària d’Igualtat (Cerdanyola del Vallès)

Albert Illera: Secretari de Formació (Barberà del Vallès)

Eli Pineda: Secretària de Política Municipal (Sabadell)

Carlos Ramírez: Secretari d’Acció Política a les Universitats (Terrassa)

Ivan Aguilera: Secretari de Política Sociolaboral (Sabadell)

Daniel Palomino: Secretari de Comunicació (Montcada i Reixac)

 

Fent realitat els somnis

El 5è Congrés de la JSC Vallès Occidental, sota el lema ‘Fent realitat els somnis’ va ser tot un èxit d’assistència. Unes 150 persones van ser-hi presents al llarg de la jornada i a la cloenda. Entre ells, membres destacats del PSC, com Manuel Bustos, alcalde de Sabadell i President de la Federació de Municipis de Catalunya, Pere Navarro alcalde de Terrassa i Primer Secretari del PSC Vallès Oest, Paco Bustos, Primer Secretari PSC Vallès Occidental Sud, i Josep Maria Sala, Secretari de Formació del PSC, entre d’altres. També va acudir a l’esdeveniment representants de la JSC de tot Catalunya: Javi López, Primer Secretari de la JSC, i membres d’altres federacions del territori. Un company de las Juventudes Socialistas de Asturias, Adrián Barbón, no va voler perdre’s l’ocasió i va venir.

 

Satisfets amb el treball

La nova executiva valora molt positivament el treball realitzat durant el Congrés. Es va aprovar per unanimitat l’informe de gestió de la comissió executiva sortint. Més de quatre hores va durar el debat d’esmenes, que va cloure amb l’aprovació de la ponència política i la d’organització. Finalment, es van votar els òrgans de direcció i representació, amb uns resultats immillorables. Tots els membres de la comissió executiva entrant van rebre un suport que superava el 90% dels vots.

 

Comiat emotiu

El Congrés també ser escenari del comiat emotiu d’una generació de militants de la JSC de la comarca, que deixen pas a noves cares per liderar l’organització. Aquest és el cas de Marc Mellado, fins ara Primer Secretari, i de Sònia Romero, Secretària d’Organització, i d’altres companys com Pau Domínguez, Ciprià Requena, Luís Garay, entre d’altres. Es van projectar dos vídeos d’homenatge i reconeixement per la feina realitzada. La sala va aplaudir els companys, rebent rams de flors i recordatoris, entre mostres d’estimació de tots i totes

Font: www.jscvallesoccidental.org
Anuncis

Posted on 28 Abril, 2009, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s