Comunicat del PSC sobre la decisió de la Junta Electoral Provincial

El Partit dels Socialistes de Catalunya, davant la resolució de la Junta Electoral Provincial que impedeix la celebració d’un debat cara a cara entre el President de la Generalitat de Catalunya, José Montilla, i el candidat de Convergència i Unió, Artur Mas, manifesta:

1. Lamentem la decisió de la Junta Electoral Provincial.

2. Anunciem que, en ús del nostre dret i en defensa dels interessos democràtics de la ciutadania de Catalunya, presentarem un recurs per tal que aquest debat CARA A CARA, contemplat en la previsió dels programes informatius electorals de la televisió pública catalana, pugui fer-se.

3. Lamentem que per raons de simple formalitat administrativa, la Junta eviti un CARA A CARA que havia despertat l’interès mediàtic i democràtic a tota Catalunya. Garantir i estimular la participació electoral és responsabilitat de tots.

4. Artur Mas no ha volgut els debats durant tota la campanya. La seva actitud de menyspreu cap al dret a la informació dels catalans al negar-se a fer dos debats, un en català i un altre en castellà, durant tota la campanya els ha impedit. Qui s’ha negat durant setmanes a mantenir un debat amb el President no pot acusar-lo ara de no voler fer el debat. La proposta del President Montilla va ser la que, en definitiva, havia obert un camí possible per a realitzar-los per primera vegada en 30 anys de democràcia. Els interessos partidistes, un formalisme estricte i la negativa d’Artur Mas ha fet les coses molt difícils.

5. Ens mantindrem en permanent disposició de fer el debat a l’espera de la resolució sobre el recurs que hem presentat davant la Junta Electoral Central.

 

Anuncis

Posted on 23 Novembre, 2010, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s