Joventut a la Llista

Aprovada el dia 16 de Maç per unanimitat, la llista electoral amb la que es presenta el PSC de Barberà a les eleccions municipals del proper 22 de Maig té, gairebé, una tercera part jove.

Daniel González                                                   Joan Muñoz

Els Nostres companys, Daniel González i Joan Muñoz, Primer Secretari i Secretari de Organització i Comunicació respectivament, són dues de les incorporacions a la llista i al projecte socialista encapçalat per Ana del Frago.

Respecte als joves que es mantenen a la llista, figura Mireia Navarro, que va formar part a la llista per a les eleccions del 2007.

Els 3 restants,  ja han tingut diferents càrregs dins de diferents equips de govern, Monica Maya desde el 2003 amb tasques a Serveis Socials i al Pla de Barris de la Romànica, Elvira Maza també des de el 2003 amb tasques a Medi Ambient, Cultura i Joventut, a la vegada que ha sigut Tinent d’alcalde, i Juanjo Làzaro, incorporat el 2007 i ocupant responsabilitats a Civisme, Atenció al ciutadà i Noves Tecnologies.

Així doncs, una vegada més, queda demostrat que Ana del Frago, la Actual alcaldessa i candidata a ser-ho els propers 4 anys, creu en la Joventut!!!!!!!

Anuncis

Posted on 28 Març, 2011, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s