Per la necessària estabilitat

Pacte de govern per garantir la necessària estabilitat institucional. “Tenim un gran espai comú i voluntat de consens, que fan possible aquest pacte que pretén donar suport a un govern fort i estable” (Ana del Frago).

Un cop celebrada, en sessió pública, la sessió constitutiva del nou consistori, hem presentat juntament amb CiU el pacte de govern per als propers quatre anys.

L’Alcaldessa ha donat a conèixer el Pacte de Govern per a la legislatura 2011-2015, que per damunt de tot, té l’objectiu de poder continuar treballant pel progrés de la ciutat d’una forma estable.

Ana del Frago ha subratllat que aquesta és una “nova etapa” que vol reflectir la voluntat majoritàriadels veïns i veïnes de la ciutat. A més, ha reiterat “la voluntat de consens i treball amb la resta de partits que així ho vulguin”.

Per la seva banda, el cap de llista de CiU, en Pere Ramon, ha recordat que en la sessió de constitució del consistori van donar suport a la candidata del PSC i per tant, a la llista més votada per la ciutadania, amb el compromís d’afavorir l’estabilitat política, objectiu que també està present en el Pacte de Govern Municipal signat. Pere Ramon també ha especificat que “amb aquesta conjuntura, fa falta un govern fort i per això, hem pres aquest pas, per donar estabilitat i ajudar a fer progressar la ciutat en el camí dels darrers temps”.

El Pacte de govern municipal 2011-2015, consta de 10 punts, entre els quals es tracta l’exigència al Govern de la Generalitat de l’acompliment de les inversions programades en matèria de salut, educació i serveis socials i els drets reconeguts en les lleis de serveis socials i dependència. També es contempla combatre l’atur, millorant l’oferta i la qualitat de la formació professional i fomentant la promoció econòmica, i impulsar i fomentar la dinamització comercial afavorint la mobilitat i amb actuacions directes.

Altres punts són fer de l’Ajuntament una administració local més eficient, la sostenibilitat i el medi ambient, l’urbanisme, els serveis i l’habitatge, els serveis a les persones, la cultura i els esports.

Font: PSC Barberà
Anuncis

Posted on 15 Juny, 2011, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s