Comunicat del primer secretari del PSC, José Montilla, sobre els fets del Parlament de Catalunya

Montilla considera que les manifestacions de violència i de coacció suposen una manca de respecte i un desconeixement total de la llarga reivindicació i la lluita de milers de ciutadans per al restabliment de la democràcia

El primer secretari del PSC, José Montilla, vol manifestar la seva tristesa i el seu més profund rebuig a l’intent per part d’alguns dels manifestants concentrats avui a les portes del Parc de la Ciutadella d’obstaculitzar el normal funcionament del Parlament de Catalunya, lliure i democràticament escollit pels ciutadans.

Pel primer secretari dels socialistes catalans, manifestacions de violència i de coacció com les d’avui suposen una manca de respecte i un desconeixement total de la llarga reivindicació i la lluita de milers de ciutadans per al restabliment de la democràcia.

José Montilla ha recordat que la lliure expressió i manifestació d’idees no pot ser de cap manera incompatible amb l’exercici de les llibertats per part dels representants electes del poble de Catalunya, que avui es dirigien al Parlament per al debat i votació d’una de les principals lleis de la legislatura, la dels Pressupostos de la Generalitat per l’any 2011. Tancar les portes del Parlament no és construir una millor democràcia, hi ha eines i canals per manifestar el rebuig de manera pacífica i propositiva.

Montilla, que ha subratllat la gravetat dels fets succeïts, ha transmès tot el seu suport als diputats i diputades i a les forces de seguretat, i ha volgut llançar un missatge de confiança al conjunt dels ciutadans en el funcionament de les nostres institucions d’autogovern.

Anuncis

Posted on 16 Juny, 2011, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s