La JSC denuncia la desproporcionada pujada de taxes i avisa d’una “tardor calenta” a les universitats catalanes.

Ahir el Govern de la Generalitat va acordar l’augment en un 7’6% del preu dels estudis de grau, 4 punts per sobre de l’IPC. Des de la Joventut Socialista de Catalunya (JSC) volem denunciar aquest fet que se suma a l’onada de retallades impulsades pel Govern encapçalat per Artur Mas que atempten directament a les bases de l’Estat del Benestar i els serveis públics a Catalunya.

Per Javier López, Primer Secretari de la JSC: “Durant els darrers dies hem pogut continuar veient quina és la política de CiU. Continuen atemptant contra la sanitat pública tancant hospitals, i ara ho fan amb l’educació universitària. No és en cap cas raonable ni eficaç realitzar una retallada de 144 milions en un sector estratègic com les Universitats catalanes i després eliminar un Impost com el de Successions que recaptava de les gran herències una xifra equiparable. Aquest Govern ha començat amb retallades i avança amb una trituradora de l’Estat del Benestar que acabarà dificultant la sortida de la crisis econòmica.”

López ha afegit,  “aquestes mesures són del tot inacceptables i provocaran una tardor calenta a les universitats catalanes”.

Joventut Socialista de Catalunya

Anuncis

Posted on 13 Juliol, 2011, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s