La JSC participa per primera vegada amb delegació pròpia al Festival Mundial de la IUSY

Una delegació de 16 companys i companys de la JSC va participar en el festial mundial de l’IUSY en Attersee, Àustria, juntament amb 2.500 joves de la resta del món del 25 fins al 31 de juliol.

Per a la JSC ha representat la primera vegada que una delegació participa en un festival mundial sota les seves pròpies sigles.

La inauguració del festival va estar dedicada a les víctimes del terrible crim que va tenir lloc a Utoya, Noruega. Els companys del AUF de Noruega  van enviar un missatge clar a les joventuts socialistes del món: continuar fent política i que ningú es rendeixi davant de la por.

La lluita contra l’extrema dreta va ser un dels temes principals del festival, i la majoria de la delegació de la JSC va viatjar a l’antic camp de concentració de Mauthausen, i va fer un homenatge als republicans espanyols que van acabar allà.

El festival també es va centrar en temes com la lluita contra la crisi, el canvi climàtic, i la pobresa mundial. En total es van celebrar més de 100 conferències i tallers.

La JSC va organitzar conjuntament amb la JSE reunions amb les joventuts socialistes de França (MJS) i d’Alemanya (Jusos) i també una trobada amb la UJSARIO. La JSC també va organitzar reunions amb les joventuts del PRD de Mèxic i amb les joventuts socialdemòcrates de Sèrbia i de Slovenia , intercanviant punts de vista sobre la memòria històrica i la cooperació regional.

Anuncis

Posted on 6 Agost, 2011, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s