La JSC celebra el Consell Nacional i convoca Congrés Ordinari per al proper mes de març

El Consell Nacional va analitzar els resultats de les darreres eleccions generals i va convocar Congrés Ordinari per al proper mes de març a la Federació del Maresme.

El passat dissabte 26 de novembre es va reunir el Consell Nacional de la JSC a Tiana, on es van analitzar a fons els resultats de les darreres eleccions generals, així com el paper de l’organització en el 12è Congrés del PSC.

En el Consell Nacional es va deixar palesa la urgència de començar a construir un projecte socialista per a Catalunya que posi solució al greu problema de regeneració de vot que en aquests moments pateix el PSC i que comenci a donar respostes als anhels i demandes de la franja més de jove de la societat.

En aquest sentit, Javi López, Primer Secretari de la JSC ha declarat que “l’electorat juvenil cada vegada se sent menys representat per la política institucional” afegint que des de la JSC s’espera “reconnectar amb aquesta gent que és bona part dels electors que ens han donat victòries electorals molt rellevants aquí a Catalunya.”

El Consell Nacional del passat dissabte també va convocar el 14è Congrés de l’organització juvenil per als propers 23, 24 i 25 de març a la Federació del Maresme.

En el punt de resolucions, els consellers i conselleres van aprovar per unanimitat una Resolució sobre el Dia Internacional de lluita contra la SIDA.

El proper dissabte dia 3 de desembre la JSC celebrarà l’acte “Reconstruint la majoria recuperant la identitat” al Centre Cívic Convent de Sant Agustí de Barcelona a les 19.00h on es presentarà la Carta Oberta al 12è Congrés del PSC signada per la JSC.

Font: jsc.cat
Anuncis

Posted on 12 gener, 2012, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s