El Congrés del PSC Vallès Occidental Sud aprova totes les resolucions presentades per la JSC

Els delegats al Congrés de Federació, celebrat el 28 de gener a Sabadell, han aprovat per unanimitat les propostes de resolucions de la nostra federació.

La JSC Vallès Occidental, que comptava amb 9 delegats al Congrés, va presentar 4 resolucions per sotmetre-les a votació al conjunt de delegats i delegades.

En primer lloc, la resolució per a la revalorització de la política, presentada pel company de Montcada, Dani Palomino, parla de la necessitat d’establir un pacte social on es fomentin actituds que dignifiquin i tornin a donar sentit a l’exercici polític, donat el continu descrèdit de la política.

A continuació, la resolució sobre un tema tan important entre els joves com és l’emancipació juvenil, presentada pel company de Castellar, Daniel Pérez, parla de les dificultats dels joves per a començar aquesta etapa d’autosuficiència i de la necessitat d’apostar per l’habitatge social, sobretot de lloguer així com l’establiment d’Oficines d’Emancipació Juvenil.

En tercer lloc, el company Javier Silva, de Polinyà, va presentar la resolució a favor del transport públic i d’una mobilitat eficient, reclamant un nou model de transport, curós amb el medi ambient, així com una ferma aposta pel transport públic a la comarca amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels nostres ciutadans.

Finalment, el company Juan Francisco Ligero, de Sabadell, va presentar la resolució sobre una educació pública de qualitat, traslladant la necessitat d’apostar per una millor inversió per garantir l’educació pública com a eina de progrés i cohesió social i cultural, així com millorar l’oferta formativa i orientar-la cap a les necessitats de la societat.

Les quatre resolucions van ser aprovades per unanimitat en un Congrés on el company Paco Bustos va renovar el càrrec de Primer Secretari amb una executiva renovada.

Font: http://www.vallesoccidental.jsc.cat
Anuncis

Posted on 30 gener, 2012, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s