Un 1er de Maig marcat per l’atur juvenil

Manifest de la JSC per al 1er de Maig

Aquest Primer de Maig, una vegada més, els i les joves socialistes sortirem al carrer juntament amb els sindicats per tal de defensar els drets de tots i totes les treballadores que estan sent destruïts pel govern del Partit Popular amb el beneplàcit i suport de Convergència i Unió.

Lamentablement aquest 1er de Maig està marcat per les conseqüències directes de la més agressiva reforma laboral que s’ha dut a terme en democràcia i que suposa un atemptat directe contra els treballadors. Una reforma laboral que trenca l’actual model de relacions laborals basat en la negociació col·lectiva com a eina bàsica en aquesta relació entre treballadors i empresa.

Aquesta reforma laboral afecta directament als joves condemnant-los a la més absoluta precarietat i que en cap cas ajuda a la creació d’ocupació. Les dades parlen: l’atur juvenil arriba al 50,5%. Una situació insostenible per als joves que veuen hipotecat el seu futur. Dades que reflecteixen l’emergència que viu el país i davant la qual els governs de dretes no ofereixen solucions, més aviat, les agreugen.

És per això que la JSC – Joventut Socialista de Catalunya rebutja la reforma laboral aprovada pel PP i CiU perquè en cap cas servirà per estimular la contractació. Rebutgem una reforma que hipoteca els i les joves del nostre país. Ens mobilitzarem contra una reforma regressiva que és un atac directe a les centrals sindicals. Lluitarem contra una reforma laboral que implica un clar retrocés en matèria laboral que tant anys de lluita ens ha costat aconseguir.

Anuncis

Posted on 30 Abril, 2012, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s