Recollida de Signatures a Favor de les llars d’infants

Els darrers dies, la conselleria d’Ensenyament ha manifestat la voluntat de baixar el pressupost en matèria d’educació i concretament la seva aportació a les escoles bressol, passant dels 1.800 euros, compromesos amb els acords-marcs signats entre entitats municipalistes i Generalitat, als 1.000 euros per al curs vinent.


El problema que això suposa per als municipis és greu, ja que posa en crisi la continuïtat de la prestació del servei per als infants i les seves famílies. Els socialistes creiem en l’etapa educativa de 0 a 3 anys i creiem, també, en la conciliació familiar, personal i laboral.

Davant d’aquesta situació, ens estem mobilitzant. El PSC de Barberà ha preparat una campanya de recollida de signatures demanant a la Generalitat de Catalunya que assumeixi el seu compromís i garanteixi la viabilitat de les escoles bressol municipals. Nosaltres hi colaborarem.

Començarem el dijous dia 17, de 6 a 8 del vespre, a la Plaça de la Vila; continuarem el divendres dia 18, a partir de les 16:30 al Parc d’Europa. I durant tota la setmana que vé, a les tardes, a la seu de l’Agrupació, Avinguda Generalitat, 31.

Anuncis

Posted on 15 Mai, 2012, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s