La JSC rebutja que la FP de grau superior sigui de pagament a Catalunya

Els i les joves socialistes creuen, a diferència d’Artur Mas, que la tercera onada de retallades “sí traspassa, altra vegada, les línies vermelles”, ja que perjudica “la igualtat d’oportunitats”

Els i les joves socialistes creuen, a diferència d’Artur Mas, que la tercera onada de retallades “sí traspassa, altra vegada, les línies vermelles”, ja que perjudica “la igualtat d’oportunitats dels joves en l’accés a la formació i a un futur millor”.

La Joventut Socialista de Catalunya (JSC) rebutja el contingut de la tercera onada de retallades anunciada ahir pel president de la Generalitat, Artur Mas. Entre altres mesures, el president va desvetllar que la FP de grau superior serà de pagament a Catalunya, sense precisar l’import de la matrícula i demanant la contribució dels estudiants. Per Javier López, primer secretari de la JSC, “CiU torna a atacar, de bracet del PP, la igualtat d’oportunitats dels joves catalans en l’accés a la formació i a un futur millor”.

A més, López posa de relleu el fet que CiU hagi reduït un 20% el pressupost de la Generalitat en menys d’un any i mig. “És impossible que, amb una retallada d’aquestes dimensions i que afecta àrees tan sensibles, no es traspassin línies vermelles ni es perdin drets essencials ni serveis bàsics”, explica, i afegeix que “la ciutadania ho pateix dia a dia, començant pels estudiants… que no ens expliquin sopars de duro!”.

CiU, retallades pioneres

El primer secretari també troba “una mica cínic que, a aquestes alçades, el president Mas critiqui l’austeritat imposada i vulgui abraçar les polítiques d’inversió i creixement”, després de “fer retallades pioneres i regals fiscals als rics”. “CiU pot llançar pilotes fora tant com vulgui, però a l’hora de la veritat, ha votat amb el PP una llei d’estabilitat pressupostària que permet que Rajoy intervingui els nostres comptes”, conclou López.

Anuncis

Posted on 17 Mai, 2012, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s