Joan Muñoz escollit Primer Secretari de la JSC Barberà

L’assamblea aprova per el 100% dels vots la Candidatura de Joan Muñoz com a Primer Secretari de la JSC. L’informe de gestió també va ser aprovat per unanimitat.

El passat 9 de Juny va tenir lloc l’assamblea per votar l’informe de gestió de l’últim mandat de Daniel González al capdavant de la formació, que va ser aprovat per el 100% dels vots.


El següent punt de l’orde del dia era la elecció de la Comissió Executiva d’Agrupació. Amb la unanimitat dels vots, els militants van donar la seva confiança al, fins el moment, Secretari d’Organització, Joan Muñoz.
Per el que fa a les altres secretaries, Daniel González passa a ser el Viceprimer Secretari i Secretari d’Organització. La secretaría de Formació la encapçalarà Elena Sánchez, recentment incorporada a la Formacio Juvenil.
A l’acte va ser present un nombros grup de joves de tota la comarca, així com la Alcaldessa de la ciutat, Ana del Frago, la Primera Secretaria de JSC al Vallès Occidental, Alexandra Moreno, membres de la Comissió Nacional de JSC i el Secretari General de l’Associació de Joves Estudiants de Catalunya, el Sabadellenc Eloi Cortés. També i per primer cop, van estar presents a l’acte representants d’altres formacions polítiques juvenils de la ciutat.
En les seves intervencions, Del Frago va instar a la nova Executiva a “seguir treballant amb il•lusió i sobretot, sortir al carrer”.
Eloi Cortés va encomanar dues feines “ Construir un Discurs per a combatre les retallades de la Dreta i Mobilitazar als joves.”
Moreno va felicitar a la Nova Comissió executiva desitjant “Molts éxits, encerts i sobretot feina i feina.”
El torn de parlaments el va tancar el ja escollit Nou Primer Secretari Joan Muñoz, assegurant que “ Treballarem per fer de JSC un referent juvenil a la Ciutat” també va afegir “ Hem de fer politica més enllà d’aquestes quatre parets, el carrer està ple de joves que, de ben segur, algun d’ells comparteix els nostres idearis polítics.” També va instar als representants de les altres organitzacions polítiques a “Treballar conjunts per a explicar als joves que la política és molt més que el que veiem per televisió, i a trobar aquells joves que puguin tindre els mateixos interessos que nosaltres.”

Anuncis

Posted on 11 Juny, 2012, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s