La JSC dóna suport la campanya ‘Your future is my future’ per lluitar contra la desocupació juvenil

La Joventut Socialista de Catalunya s’uneix a la campanya llançada per l’ECOSY i el Partit Socialista Europeu (PES) per fer front a la xifra de més de 5,5 milions de joves aturats que trobem a Europa.

L’objectiu principal d’aquesta campanya és donar una sortida al jovent que porta més de quatre mesos aturat o sense estudiar. A través de la “European Youth Guarantee” l’Estat es compromet a oferir un lloc de treball, formació o pràctiques a qualsevol persona en condició de desocupació.

Aquesta iniciativa ja ha estat implementada amb èxit a Àustria, i països com Finlàndia i Luxemburg l’estan desenvolupant en aquests moments. En el nostre país, amb una taxa d’atur juvenil superior al 40%, es fa més necessària que enlloc l’aplicació d’una política progressista que garanteixi un futur al jovent, en el marc d’un pacte solidari i intergeneracional.
Vistes les poques idees del Govern Central del Partit Popular i la falta de sensibilitat social del Govern de la Generalitat, hem d’apostar per noves polítiques que donin esperança a tota una generació que s’ha vist abocada a la precarietat en nom de l’austeritat i les retallades.
Aquesta iniciativa seria viable gràcies a la redirecció de 10.000 milions dels fons socials europeus no utilitzats, que permetrien treure de les llistes de l’atur a més de dos milions de joves a tota Europa.
Des de la Joventut Socialista de Catalunya apostem fermament per una sortida progressista i solidària de la crisis, fent front comú a nivell europeu per tirar endavant polítiques alternatives a l’austeritat que donin resposta a les necessitat dels i les joves.

Anuncis

Posted on 12 Juny, 2012, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s