La JSC acusa al govern de menysprear a la joventut i convertir-la en diana de les seves polítiques

La JSC – Joventut Socialista de Catalunya avisa d’una tardor calenta i denúncia que les polítiques del Govern Central i la Generalitat estan enviant a tota una generació “a l’emigració o la misèria”.

En paraules del seu 1er Secretari, Javier López, “aquest estiu demostra l’absolut menyspreu dels governants per l’estat de la joventut i pel futur del seu país”.

Les polítiques de retallades dels diferents Governs han afectat directament a la joventut però el paquet de mesures aprovades i aplicades aquest estiu col•loca a tota una generació en estat “d’absoluta emergència nacional”.

“La joventut catalana pateix una taxa d’atur juvenil del 52%. La reforma sanitària deixa fora del servei d’assistència als majors de 26 sense cotitzacions. La renda bàsica d’emancipació ha desaparegut, una de les poques eines públiques per la joventut. El cost de les taxes universitàries i de formació professional s’ha disparat fent-se inaccessible per molts i les beques s’han restringit notablement. A la vegada es protegeixen les subvencions als col•legis d’èlit vinculats al Opus Dei.”

“El Conseller d’Ocupació només dona una resposta (en seu parlamentària) a la situació laboral dels joves: l’emigració. Per acabar, les restriccions del Plan Prepara deixen sense ajuda de 400 euros a molts joves que han hagut de tornar a les seves cases familiars. Aquest és el menyspreu indigne i insuportable que pateixen molts dia rere dia”.

Anuncis

Posted on 28 Agost, 2012, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s