La JSC aprova el Manifest Electoral i les candidatures per al #25N

La Joventut Socialista de Catalunya ha celebrat un Consell Nacional Extraordinari per aprovar el seu Manifest Electoral i les candidatures per a les Eleccions al Parlament de Catalunya del #25N

Els/les candidats/tes escollits per unanimitat han estat Javi López (1r Secretari de la JSC), per Barcelona, Mario Burzuri, per Tarragona, Josep Mòdol, per Lleida, i Cristina López, per Girona. Les diferents delegacions territorials de la JSC han donat suport per unanimitat al Manifest Electoral i a les candidatures.
Núria Parlón, secretària nacional de l’Àrea de Ciutadania i Societat Civil del PSC, ha inaugurat el Consell Nacional Extraordinari, fent una crida a la lluita contra les injustícies, com per exemple que els joves hagin de pagar el doble per accedir a la Universitat.
El primer secretari de la JSC, Javi López, ha estat refrendat pel Consell Nacional per ser candidat a les llistes electorals del Partit dels Socialistes de Catalunya. Javi López ha afirmat que “la JSC es capaç de representar políticament a aquells joves que no se senten representats ara per ara”.
El Manifest Electoral de la JSC, aprovat també en la sessió d’avui, serà explicat durant les properes setmanes i en la campanya electoral per als comicis autonòmics.

Anuncis

Posted on 7 Octubre, 2012, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s