La JSC acusa a la patronal de perseguir la precarització laboral i atemptar contra la dignitat

“Considerem que la proposta de la patronal és il•legal, vergonyosa i inacceptable”, segons Javier López, 1er Secretari de la JSC.

“La CEOE de la mà del Govern del PP vol generar una desigualtat salarial i contractual entre els joves i la resta de la societat”. Part de la patronal espanyola i catalana volen aprofitar l’actual estat del mercat laboral per realitzar una brutal devaluació interna que serà, i és, dramàtica en termes socials i econòmics.

La Joventut Socialista de Catalunya (JSC) es posiciona radicalment en contra de la proposta de la CEOE de regular un nou contracte tan sols pels joves amb el SMI (645,30 euros al mes) com a base salarial. Proposta que dinamita l’actual legislació de protecció laboral i portaria un augment de la conflictivitat social.

Segons Javier López, Primer Secretari de la JSC, la proposta de la patronal “és il•legal, vergonyosa i inacceptable ja que pretén amagar una rebaixa salarial i una pèrdua del drets laborals dels joves amb la coartada de l’atur juvenil” i entenen que l’objectiu de la patronal és “aprofitar la crisi per disminuir l’estructura de costos de personal”.

Anuncis

Posted on 10 gener, 2013, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Els comentaris estan tancats.