Renda Garantida Ciutadana; un rescat a les persones

La JSC es manifesta en favor de la Renda Garantida Ciutadana

L’Estatut d’Autonomia de Catalunya, en el seu article 24.3 estableix que: “les persones o famílies que es troben en situació de pobresa tenen dret a accedir a una renda garantida de ciutadania que els hi asseguri els mínims d’una vida digna, d’acord amb les condicions que legalment s’estableixen”.

Per tal de fer efectiu aquest article estatutari es posa en marxa l’iniciativa legislativa popular per a la regulació de la renda garantida de ciutadania.

L’any 2010 va ser proclamat com a any europeu de la lluita contra la pobresa i l’exclusió social. Al nostre país una de cada quatre persones es troben en risc d’exclusió social amb dades encara més dramàtiques per a la infància.

La Renda Garantida Ciutadana té com a objectiu desenvolupar la promoció de la persona i el seu apoderament a través d’una prestació econòmica per a garantir el benestar personal i la cohesió social.

La Joventut Socialista de Catalunya s’adhereix a la ILP per a la Renda Garantida Ciutadana i participarà de forma activa en la recollida de signatures. Una Renda Garantida per un rescat a les persones.

Anuncis

Posted on 13 febrer, 2013, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Els comentaris estan tancats.