La JSC exigeix la rectificació pública del Ministre Fernández Díaz o del Partit Popular

La Joventut Socialista de Catalunya condemna les paraules pronunciades per Jorge Fernández Díaz i afirma que existeixen “arguments racionals” per demanar la seva reprovació.

La JSC “defensa un estat laic, on els poders públics o en la legislació no estiguin influenciats per cap religió.” afirma el Primer Secretari, Javi Lopez.

La postura del Ministre de l’Interior que afirma que existeixen“arguments racionals” com la “supervivència de l’espècie humana” per a oposar-se als matrimonis homosexuals és una postura totalment intolerable per a la Joventut Socialista de Catalunya.

“Es molt sorprenent que un càrrec públic es permeti el luxe de pronunciar aquestes paraules. El matrimoni homosexual mereix el mateix respecte que el matrimoni heterosexual ja què, entre altres coses, jurídicament són el mateix i s’ha de parlar de matrimoni independentment del sexe dels contraents” ha declarat el líder de la JSC.

La JSC afirma que reconèixer la reproducció humana com element distintiu del matrimoni és una fal•làcia que limita la complexitat de la naturalesa humana. Així doncs, segons el Fernández Díaz les parelles estèrils, de la tercera edat o que no volen tenir fills no mereixen ser un “matrimoni natural”?

Anuncis

Posted on 5 Març, 2013, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Els comentaris estan tancats.