Una Tercera República és possible

Un any més commemorem la II República.

Com no podia ser d’una altra manera, des de la Joventut Socialista, ens agrada recordar la importància d’aquest dia.

bandera republicana

Recordar una de les etapes de la història d’Espanya on els ciutadans i ciutadanes decidiren deixar de ser serfs per convertir-se en ciutadans, etapa que es va veure truncada per la foscor que va trepitjar Espanya durant la llarga dictadura franquista.

Moltes van ser les persones que van lluitar per uns ideals de llibertat i de democràcia, aconseguint la II República i, anys després, un cop acabada la Guerra Civil i sota la Dictadura del General Franco, van ser perseguits per el règim o van tenir que exiliar fora del país.

Gent compromesa que en el seu dia van lluitar per el nostre futur, els nostres drets.

Uns drets truncats en 40 anys de dictadura i que, l’any 1975, van esdevenir altre cop la Monarquia, essent el Monarca el Cap d’Estat.

Després de gairebé 40 anys més, ara la Monarquia està passant segurament, per un dels seus pitjors moments. Les actuacions sortides de text del Monarca Joan Carles, les múltiples operacions i recuperacions que l’aparten moltes vegades del seu càrrec, la imputació del Gendre i la Infanta, la poca claredat en les contes de la Casa Reial en aquests temps de crisi que corren… Tots aquests i més motius, són els que fan visualitzar com a més propera i necessària la III República al nostre estat.

Salut i República

#RepúblicaÉsDemocràcia

Joan Muñoz

Primer Secretari

JSC Barberà del Vallès

 523473_333995676724005_1624807551_n

Manifest per al 14 d’Abril – #RepúblicaÉsDemocràcia

Anuncis

Posted on 14 Abril, 2013, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Els comentaris estan tancats.