11 de Setembre

Torna a ser 11 de Setembre, i amb els actes de commemoració, tornem a recordar i a fer homenatge, a aquells que van morir defensant Catalunya de l’entrada de les tropes Borbòniques a Barcelona aquell 11 de Setembre de 1714.

De nou, la Diada serà marcada per crits de Independència, oblidant, un cop més, que hi ha qui no pensem així. La Diada hauria de ser una festivitat cívica i de respecte. On tots i totes, pensin el que pensin, hi tinguéssim cabuda.

Enguany, la Joventut Socialista de Catalunya al Vallès Occidental, i entre elles la JSC de Barberà, hem cregut adient que l’import de les nostres ofrenes florals siguin destinats a comprar menjar per a donar-lo al Banc d’Aliments.

Això no vol dir que no fem ofrena i  homenatge a la Senyera, com diuen alguns. Ho farem com cada any. Simplement, la despesa del ram, la destinem a unes altres accions.

No pretenem ser ni oportunistes ni populistes, simplement creiem que en aquest moments, fa més falta.

Amb la celebració de la Diada, també reivindiquem el Catalanisme com la vida d’entesa i progrés a Catalunya. Qualsevol nou encaix de Catalunya dins l’Estat Espanyol, ha de ser sotmès a la ratificació Ciutadana. És per això que defensem el Dret a Decidir. Tant sigui per la opció del No o la opció del Si, el poble de Catalunya té el dret a poder decidir el seu futur. Sempre i quan, sigui d’una manera legal i acordada, la única via per a que la consulta sigui vinculant.

D’aquesta manera també, el dret a decidir s’hauria d’instaurar per a totes aquelles decisions que afectin a la ciutadania i que estiguin fora dels programes o idearis que els ciutadans voten a les eleccions. Si tenim el Dret a decidir, que el tinguem per a tot.

Així comença un nou curs polític, Festejant la Diada de tots i totes els Catalans i Catalanes, sense diferències, sense distincions.

Visca Catalunya!

Salut i República

 

Joan Muñoz

Primer Secretari

JSC Barberà

Anuncis

Posted on 11 Setembre, 2013, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Comentaris tancats a 11 de Setembre.

Els comentaris estan tancats.