Perquè has de formar part de la JSC?

Vivim en un moment complicat, on ha quedat palès que el model capitalista vigent fins al moment, no només ha estat un obstacle per aconseguir una organització més justa de la societat, sinó que ha resultat ser un fracàs.

Els i les joves estem farts de sentir a dir que som el futur, fet que possiblement sigui veritat. Però hem de tenir clar que no podem passar per alt, ni molt menys deixar-nos enganyar, obviant que l’edifici de la societat de l’endemà, es construeix posant pedres que garanteixin la seva fermesa, en la societat del present.

És per això que ara més que mai, quan els esdeveniments ens han donat la raó, els i les joves, que tenim a les nostres mans la construcció de la societat que esdevindrà, tenim l’obligació de reivindicar un nou model de sistema, perquè sigui instaurat en un futur proper, on els drets de les persones siguin la principal prioritat.

Per tot això, volem comptar amb tu, perquè només tu pots fer ús del teu poder de decisió, perquè del que avui decidim dependrà el futur de les generacions esdevenidores. Jove tu decideixes!

Anuncis